Web Analytics Made Easy - Statcounter

 امیر ارجمند روز شنبه در روز مراسم بزرگداشت روز ملی چاقوی زنجان افزود: ۱۶ دی ماه به عنوان روز کشف قدیمی ترین چاقوی زنجان در معدن چهرآباد زنجان برای بزرگداشت این صنعت فلزکاری زنجان انتخاب شده است که تلاش می شود تا این روز  به عنوان روز ملی چاقوی زنجان در تقویم ثبت شود.

وی اضافه کرد:  این استان نیز به عنوان یکی از مناطقی که نقش بسزایی در جنگ‌های مختلف ایران داشته، در خصوص ساخت انواع سلاح نیز از قدمت بالایی برخوردار است بطوری که قدمت هنر چاقوسازی زنجان به ۱۸ قرن پیش برمی‌گردد و صنعتگران زنجانی در این هنر تا به امروز فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول ادامه داد: صنعت چاقو سازی در استان زنجان وامدار سلاح سازی مردمان زنجان در زمان‌های دور بوده است، چاقو دومین صنعت ارز آور در حوزه صنایع دستی استان زنجان به شمار می‌رود و حفظ و احیای هنرهای دستی در گرو تامین معیشت هنرمندان این عرصه است.

به گفته  ارجمند، تلاش می شود تا با مشارکت فعالان عرصه هنرهای دستی، محصولات و صنایع دستی زنجان از طریق فضای مجازی به بازارهای جهانی معرفی شود.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، ادامه داد: خوشبختانه فضای مجازی کمک زیادی به صنعتگران برای فروش محصولات کرده و توانسته است به پویایی اقتصاد شهری کمک فراوان و رونق گردشگری را هم ایجاد کند.

وی اضافه کرد: از زمانی که زنجان به عنوان شهر جهانی ملیله انتخاب شده یک رونق و خون تازه ای در این هنر صنعت و این استان دمیده شده است.

 ارجمند افزود: این مراسم فرصتی را فراهم کرده است تا از افرادی که  موجب افتخار استان در حوزه صنعت چاقوسازی هستند تجلیل شود چرا که تا زمانی که این افراد در حیات هستند باید قدرشان را بدانیم و در این میان تجلیل از مفاخر و بزرگوارانی که در راستای توسعه کشور و استان گام برمی‌دارند وظیفه‌ای همگانی است.

وی خاطرنشان کرد: با همفکری و ایجاد اتباط و تعامل بین شهرهای صنایع دستی کشور می توان نسبت به معرفی شهرها، استفاده از تجارب و اقدامات انجام شده در جهت رونق بیشتر صنایع دستی گام برداشت.

ارجمند افزود: در زمان حاضر بیش از ۵۵ رشته صنایع دستی در استان زنجان وجود دارد که در میان آنها ملیله کاری، چاروق دوزی، چاقوسازی، مسگری، قلمزنی، گلیم بافی و گیوه دوزی از صنایع دستی بومی این خطه به شمار می روند.

برچسب‌ها گردشگری خرید آنلاین میراث فرهنگی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری خرید آنلاین میراث فرهنگی گردشگری خرید آنلاین میراث فرهنگی زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۵۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»

 اختصاص کد تعرفه ملی برای انواع محصولات صنایع دستی، تدقیق در احصای آمار صادرات این محصول را به دنبال دارد و موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و هدف گذاری‌ها در حوزه صادرات صنایع دستی می‌شود.

با توجه به آمار بالای صادرات گیوه به ویژه از مناطق غربی کشور و با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی،‌ کد تعرفه اختصاصی با شرح «گیوه با رویه و زیره از جنس منسوج» در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

صادرکنندگان از این پس،‌ می‌تواندد کالای مذکور را با کد تعرفه اختصاصی آن در گمرک اظهار کنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • کمک۱۳میلیارد تومانی خیران زنجانی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • کمک های خیرین زنجانی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد ۳۸ درصد رشد یافت
  • زنجان| صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید است
  • کمک ۱۳ میلیاردی تومانی خیران برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • بارش‌های رگباری زنجان را فرا می‌گیرد
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد
  • از آزادی بابک زنجانی تا بازداشت صاحب چای دبش و باغ ازگل
  • هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است