Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج احمدی روز چهارشنبه در اولین جلسه شورای راهبری خوشه چاقوی زنجان افزود: متاسفانه اقدامات مناسبی در این زمینه صورت نگرفته و تا زمانی که بسته‌بندی در صنایع دستی به‌ویژه صنعت چاقوسازی، ساماندهی نشود شاهد رشد و توسعه آن نخواهیم بود.

وی اظهار داشت: نقاط فشار مختلفی در صنعت چاقوی زنجان وجود داشته و هم‌اکنون تامین مواد اولیه و افزایش قیمت تمام‌شده، مهم‌ترین مشکل فعالان این صنعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی خاطرنشان کرد: فعالان صنعت چاقوی زنجان برای افزایش بهره‌وری و کیفیت این صنعت، ضروری است نسبت به به‌روزسازی ماشین‌آلات و استفاده از تکنولوژی جدید اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان با اشاره به دیرینگی صنعت چاقوسازی در زنجان، گفت: با توجه به مشکلات به وجود آمده در کشور در زمینه تولید و فروش چاقو، احساس کردیم که این صنعت نیاز به حمایت دارد.

وی افزود: بر این اساس، تشکیل خوشه چاقوی زنجان را در اولویت قرار داده و عامل توسعه خوشه این صنعت در پایان سال گذشته از طریق برگزاری مناقصه و مراحل قانونی انتخاب شد.

احمدی اظهار داشت: طبق برنامه‌های پیش‌بینی شده در چهار ماهه اول سال جاری، مطالعات شناختی توسعه خوشه چاقوی زنجان توسط عامل توسعه، صورت پذیرفته و نقاط ضعف و قوت این صنعت با تحقیقات میدانی شناسایی شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان گفت: توسعه فعالیت‌های خوشه‌ای در جوامع امروزی، امری مرسوم و مطلوب بوده و استقبال از این موضوع توسط کشورهای مختلف بیانگر اهمیت آن است.

وی اظهار داشت: توسعه خوشه‌های صنعتی در ایران طی چند سال اخیر آغاز شده و طبق نقشه فراگیر تهیه شده در سال ۹۰ از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران صنایع روی، فرش، کفش هیدج، چاقو، مس، ملیله ، کشمش و گردشگری به عنوان پتانسیل‌های خوشه‌ای استان زنجان معرفی شده است.

احمدی ابراز کرد: منابع مالی در توسعه خوشه‌های صنعتی، محدود نبوده و هزینه‌های خوبی در این زمینه صورت می‌گیرد و هم‌اکنون نیز نقشه فراگیر توسعه خوشه‌های صنعتی استان در حال به‌روزرسانی است.

وی خاطرنشان کرد: توسعه خوشه صنعت روی در سال ۹۱ آغاز شد که پس از انجام مطالعات شناختی، ادامه کار طبق تشخیص عامل توسعه بنا بر دلایلی متوقف شد.

احمدی با بیان اینکه پس از آن، توسعه خوشه فرش زنجان آغاز شد، افزود: این صنعت که بیش از ۴۰ هزار بافنده داشت با همکاری ذی‌نفعان و تعاونی‌های بافندگان فرش و برخی از تولیدکنندگان توانست به نتایج مطلوبی دست یابد.

وی تصریح کرد: با قاطعیت می‌توان گفت بیش از ۵۰ درصد برنامه‌های پیش‌بینی شده برای توسعه این خوشه، عملیاتی و موفقیت‌آمیز بود اکنون نیز ذی‌نغعان فرش دستباف استان در قالب کنسرسیوم، فعالیت‌های ارزنده‌ای انجام می‌دهند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان در بخش دیگری از سخنان خود خوشه کفش هیدج را یکی از خوشه‌های موفق در سطح کشور خواند و گفت: با همکاری مطلوبی که ذی‌نفعان این خوشه با عامل توسعه داشتند خوشه کفش، برنامه‌های بسیار ارزنده‌ای را اجرا کرد که در نتیجه آن کارگاه‌های کوچک و خرد این شهر تبدیل به کارگاه‌های صنعتی و نیمه‌صنعتی شدند.

وی افزود: نخستین سایت تخصصی کارگاهی با همکاری شهرداری هیدج ایجاد شد که سالانه ۹ میلیون جفت، کفش توسط صنعتگران این شهر تولید می‌شود.

احمدی خاطرنشان کرد: عامل توسعه خوشه، وظیفه دارد با تیم‌سازی مناسب و استفاده از ظرفیت نخبگان نسبت به حساس‌سازی ذی‌نفعان، اقدام و با ترمیم نقاط ضعف، برنامه‌های پیش‌بینی شده خود را به سرانجام برساند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنایع دستی شهرک های صنعتی زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۳۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،  از زمانی که بسته بندی‌های پلاستیکی جای کاغذ و شیشه را گرفت معضل آلوگی‌های غذایی آغاز شد.

ظروف یکبار مصرف و استفاده از پلاستیک در بسته بندی غذایی موجب سمی شدن محصولات غذایی می‌شود که در طولانی مدت موجب آلودگی محیط زیست انسانی و جانوری و طبیعی خواهد شد.

در راستای پاکسازی و حفظ منابع طبیعی با کارشناسان محیط زیست همچون دکتر تجریشی، کلانتری و معاونت محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست صحبت‌هایی انجام شده و همچنین با شرکت‌هایی که سعی در جمع آوری پلاستیک و استفاده از بسته بندی‌های پارچه ای، شیشه‌ای و کاغذی را دارند آشنا می‌شویم.
این مستند ۵۵ دقیقه‌ای به همت شبکه مستند سیما تولید شده و پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ساعت ۱۹:۳۰ از شبکه مستند پخش می‌شود و باز پخش آن جمعه ساعت ۱۰ خواهد بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • آیا کودکستان‌های کشور رتبه بندی می‌شوند؟
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • زندانیان شاغل در روز کارگر هدیه گرفتند
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • راهنمای خرید، چاپ لیبل فوری ارزان 1 روزه از کجا ؟
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • بازدید مدیران صدای رسانه ملی از طرحهای عمرانی حرم رضوی