Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق اصناف استان زنجان گفت: کالای بی‌کیفیت چینی امان تولید کننده داخلی را بریده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدنقی ترابی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به شعار سال با عنوان حمایت از کالای ایرانی که از طرف مقام معظم رهبری نامگذاری شده است، اظهار کرد: از مسئولان می‌خواهیم تا از تولید کننده داخلی حمایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در استان زنجان کارخانه مادر نداریم و بیشتر کارخانجات حالت کارگاهی دارند، ابراز کرد: این کارگاه‌ها حمایت مسئولان را می‌طلبد و اگر مسئولان حمایت کنند در همین استان زنجان تولید لباس حرف اول را در کشور خواهد زد.

رئیس اتاق اصناف استان زنجان با اشاره به اینکه کیفیت برخی از کالاهای ایرانی خیلی بهتر از کالای خارجی است، خاطرنشان کرد: باید به این نکته توجه داشت کالاهای تولیدی استان قیمت پایین‌تری نسبت به کالاهای خارجی دارند با اینکه کیفیت نیز بهتر از جنس خارجی است.

وی با بیان اینکه در مس، چاقو، ملیله، فرش و پوشاک ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای در استان زنجان وجود دارد، افزود: همه می‌دانیم که بنیانگذار ملیله زنجان است اما این امر نیازمند حمایت مسئولان بوده تا از این ظرفیت بتوان به نحو احسن استفاده کرد.

ترابی با تاکید بر اینکه فرش زنجان در دنیا زبانزد است، گفت: زمانی در بیشتر خانه‌ها دار قالی را مشاهده می‌کردیم اما امروز در کمتر خانه‌ای دار قالی وجود دارد که این موضوع باعث تاسف است.

وی با اشاره به اینکه در صورت حمایت مسئولان دوباره می‌توان صنعت فرش را در استان رونق داد، عنوان کرد: ورود کالاهای خارجی بیش از 90 درصد به اقتصاد استان و همچنین تولید کننده داخلی صدمه می‌زند.

رئیس اتاق اصناف استان زنجان با بیان اینکه امروزه شاهد وادرات پوشاک، چاقو، مس و قطعات یدکی به استان هستیم در حالی که ما ظرفیت‌های خوبی در استان داریم، اظهار کرد: کالای چینی امان تولید کننده داخلی را بریده است، این کالاها علاوه بر اینکه کیفیت ندارند سبب خروج ارز از کشور نیز شده است.

وی با اشاره به اینکه قطعات یدکی چینی در 80 درصد موارد بر روی خودروها جواب نمی‌دهند، ابراز کرد: کالاهای چینی فقط ظاهر خوبی دارند و این سبب شده خریدار فریب این ظاهر را بخورد.

ترابی با تاکید بر اینکه از مردم انتظار داریم که به کالای ایرانی تعصب داشته باشند، خاطرنشان کرد: انتظاری که ما از مردم داریم این است که در صورت وجود کالای مشابه داخلی از خرید کالای خارجی پرهیز کنند.

وی با بیان اینکه خرید کالای داخلی سبب کاهش بیکاری و رونق تولید کارخانجات خواهد شد، افزود: رایزنی‌هایی با مسئولان استانی شده تا مانع از ورود کالاهای بی‌کیفیت خارجی شوند و همچنین از ورود کالاهای مشابه نیز خودداری شود.

رئیس اتاق اصناف استان زنجان با تاکید بر اینکه چاقو و مس زنجان حرف اول را می‌زند و نباید کالای خارجی به تولید کننده ما ضربه بزند، اظهار کرد: ما با مس اصفهان مشکلی نداریم و حرف ما است است که مانع از ورود مس از ترکیه شوند.

وی با اشاره به اینکه تولید کننده‌های ما نیز باید به سمت افزایش کیفیت و تنوع بروند، تصریح کرد: این فرهنگ باید در بین مردم جا بیفتد که خرید کالای ایرانی زندگی کارگر ایرانی را راحت‌تر خواهد کرد و باید توجه داشت که بی‌کیفیت‌ترین جنس ایرانی کیفیت بهتری از جنس چینی دارد.

ترابی با بیان اینکه امسال خبرهای خوبی در حوزه پوشاک زنجان خواهیم شنید، عنوان کرد: سعی می‌کنیم حضور تولید کننده‌های استان را در نمایشگاه‌ها افزایش دهیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۵۹۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدجواد آذری‌ جهرمی، وزیر سابق ارتباطات در کانال تلگرامی خود نوشت:

صنعت خودروسازی در ایران با زور انحصار و ممنوعیت واردات است که زنده مانده است، هزینه‌اش هم از جان و مال مردم پرداخت می شود.

دلیل تحمل و تحمیل این هزینه ها از دید سیاستگذار، احتمالا نقش غیرقابل انکار این صنعت در تولید ملی و اشتغال است.

یکی از دالان‌های باریک امکان احیای صنعت خودرو در ایران، فراموشی تدریجی تولید انحصاری خودروهای سوخت فسیلی و آزادسازی تدریجی واردات آن و تمرکز بر نگاه کارآفرینانه در تولید خودروی برقی با تکیه بر تجدید ساختار صنعت خودروسازی و رقابت پذیر کردن آن بود - رگه هایی از این سیاست بعضا در سخنان آقای علی آبادی وزیر فعلی صمت دیده می شد- که در حال حاضر با پرداخت دو میلیارد یوروی ناقابل به یک شرکت ساختمانی شرقی برای اختصاص بازار ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی شهر تهران، در حال از بین رفتن است.

سکوت جناب آقای میرسلیم هم در این فقره جالب است!

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902138

دیگر خبرها

  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • سردار شکارچی: مسئولان و فعالان رسانه‌ای کشور باید آرایش تهاجمی بگیرند
  • مسئولان و فعالان رسانه‌ای کشور باید آرایش تهاجمی بگیرند
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • واکنش وزیر کشور درباره مفاد قرارداد شهرداری تهران با شرکت‌های چینی
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است