Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان ؛ مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان تاکید کرد: صنعت چاقوی زنجان، امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند مدیریت و تنوع محصول است.

 یحیی رحمتی با بیان اینکه در عصر حاضر یکی از نیازهای ضروری صنایع‌ مختلف در دنیا به‌ویژه صنایع‌دستی، مقوله برندسازی است، افزود: بی‌تردید کسب درآمد از طریق محصولات تولید شده در عرصه صنایع‌دستی، یکی از نیازهای امروز کشور در بحث درآمدهای غیرنقتی به‌شمار می‌رود، این در حالی است که برای رونق‌بخشی به این صنعت، نیاز به برندسازی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری اینکه در حال حاضر حدود 1500 نفر در استان زنجان در زمینه چاقوسازی مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: فعالیت این تعداد نیروی انسانی در صنعتی چون چاقو، می‌طلبد تا با مدیریت و برنامه‌ریزی لازم، در راستای برندسازی این صنعت تلاش مجدانه صورت گیرد. علاوه بر مدیریت در این عرصه، باید برای رونق این صنعت در سطح جهانی، تنوع محصولات نیز مدنظر قرار گیرد.

این مسئول با اشاره به ارز‌آوری بیش از 3 میلیون دلاری صنعت چاقوی زنجان در طول سال، از استقبال خوب گردشگران و مسافران از این صنعت در زنجان که قدمتی طولانی دارد خبر داد و اظهار کرد: خوشبختانه همه ساله شاهد استقبال خوب گردشگران و مسافران از این صنعت در زنجان هستیم که برای تداوم این روند، چاره‌ای جز اعمال برخی مدیریت‌های لازم در راستای نزدیک شدن صنعت چاقوی زنجان به یک برند جهانی نداریم و تحقق این مهم می‌تواند فعالان این عرصه را به حضور در این عرصه تشویق کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان همچنین با بیان اینکه تا به امروز تلاش شده است که صنعت چاقوی زنجان در ایام خاصی از سال همچون تعطیلات نوروزی با برپایی نمایشگاه و غرفه‌های مخصوص، بیش از گذشته به مسافران و گردشگران شناسانده شود، خاطرنشان کرد: با توجه به استقبال خوب گردشگران از استان، باید از این فرصت برای رونق هر چه بیشتر صنعت چاقوی زنجان که هم‌اکنون با 350 کارگاه در حال فعالیت است، استفاده کنیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۲۵۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت روز گل محمدی و گلاب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین از ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم رویداد‌های گردشگری ملی کشور خبر داد.

علی مشهدی با اشاره به هویت و اصالت تاریخی شهرستان خمین افزود: گل محمدی و گلاب دو محصول راهبردی منطقه شهابیه در این شهرستان است.

او ادامه داد: با این پیشینه و با پیگیری اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان، اداره شهرستان خمین، شورای اسلامی و دهیاری روستای شهابیه این رویداد در تقویم رویداد‌های گردشگری کشور به ثبت رسید.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان خمین عنوان کرد: بر این اساس هر سال، این جشنواره در روز‌های نوزدهم تا بیست و یکم اردیبهشت ماه به عنوان «روز گل محمدی و گلاب» برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • زنجان| صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید است
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • نمایشگاه صنایع دستی در شاهرود گشایش یافت