Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمود مستندی عضو اتاق بازرگانی زنجان در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد:معدن سرب و روی انگوران یکی از معادن قدیمی کشور است که هم اکنون در حال بهره برداری از روی هستند.

وی با بیان اینکه شکل نوین استخراج از معادن مذکور به اواخر دهه ۴۰ باز می‌گردد ،افزود:این معادن در نوع خود از بزرگ‌ترین معادن خاورمیانه و از پرعیارترین کانسار‌های روی و سرب جهان به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظرفیت تولید  سالانه آنها ۷۰۰ هزار تن اکسید سرب ، روی ، مخلوط سولفوره سرب و روی است که این میزان تولید برای کارخانه‌های تولید شمش سرب و روی به کار گرفته می‌شود.

عضو اتاق بازرگانی زنجان بیان کرد:به دلیل برداشت بی رویه از معادن روی انگوران ذخائر این معادن کاهش یافته  و وزارت صنعت و معدن برداشت از این معادن را سهمیه بندی کرده است.  این امر نیز باعث شده تا کارخانه‌های موجود با ۳۰ درصد ظرفیت خود مشغول به کار باشند.

مستندی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی باعث اختلال در روند تولید شده است، ادامه داد:کاهش نقدینگی، کمبود مواد اولیه و مشتری از مشکلات اصلی برای تولید کنندگان حاضر در این زمینه به شمار می روند، این در حالیست که حل این مشکلات می‌تواند بار سنگینی از بیکاری و رکود را از اقتصاد کشور بردارد.

این عضو اتاق بازرگانی با بیان اینکه با واردات بی رویه چاقو از چین، ساخت چاقو‌های معروف زنجان کاهش یافته  و دیگر تولید کنندگان  رغبت چندانی به تولید این محصول ندارند،گفت: هرچند برای رونق گرفتن این موضوع ،ایجاد شهرک صنعتی  تخصصی  تولیدات ؛چاقو، قیچی، تیغ‌های جراحی و سایر تیغه‌های برش  با تکنولوژی روز  دنیا در دستور کار قرار گرفته بود اما بعد از تغییرات مدیریتی ،این مهم به فراموشی سپرده شد.

مستندی با اشاره به نیاز  دولت برای سرمایه گذاری در بخش مکانیزه کردن کشاورزی استان زنجان ، تصریح کرد: سنتی بودن کشت محصولات کشاورزی ، خشکسالی و کم آبی‌های اخیر نیاز به تغییر در شیوه کشت را ایجاب می کند.البته در این میان افزایش آگاهی کشاورزان از شیوه‌های نوین و مکانیزه کردن شیوه‌های آبیاری ؛ گام مثبتی برای افزایش تولید محصولات کشاورزی به شمار می رود.

وی با تاکید بر نداشتن زیرساخت‌های مناسب برای توسعه صنعت گردشگری در این استان تاکید کرد:ظرفیت‌های های بسیار خوبی در زمینه گردشگری استان وجود دارد، گنبدسلطانیه و غار کتله خور هرساله میزبان توریست‌های خارجی و داخلی بسیاری  است.بنابراین باید برای افزایش گردشگری  زیرساخت  های لازم در این استان مهیا شود.

مستندی در پایان با اشاره به حضور نمایندگان اتاق بازرگانی زنجان در کشور عراق و ترکیه برای هماهنگی بهتر واردات و صادرات ،گفت: اقدامات صورت گرفته برای افزایش هماهنگی مبادلات اقتصادی به علت  مشکلات اخیر سیاسی  موجود در عراق و ترکیه به حاشیه رانده شده و این نشان از ضرورت اجرای امنیت سیاسی به منظور  استمرار در روابط تجاری کشور دارد.

 انتهای پیام/

 مشکلات سیاسی روابط تجاری را به حاشیه کشانده است

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۶۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کاهش پیدا می‌کند.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان؛ مصطفی طاهری امروز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت- ماه در همایش صنعت برق با اشاره به اینکه سال گذشته قانون مانع‌زدایی از صنعت برق در مجلس تدوین شد، اظهار کرد: برای اولین بار در سال ۱۴۰۲ هزینه تولید برق ناترازی مالی نداشت و این ناترازی برق به دلیل اجرای این قانون رفع شد.

وی با اشاره به اینکه بدهی دولت به صنعت برق بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است، افزود: سال گذشته در مجلس ویژه برای صنعت برق ۲۰ هزار میلیارد تومان اوراق چاپ شد تا بخشی از بدهی‌ها را پرداخت کند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سرعت پیشرفت صنعت با پیشرفت سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی یکی نیست، گفت: سالیانه نیاز به مصرف گاز و برق داریم اما تولید متناسب با مصرف نیست و عقب‌ماندگی وجود دارد.

طاهری گفت: به عبارتی با دست خودمان سالانه ۲۵ درصد تولید به واسطه همین ناترازی‌ها که در نهایت با قطع برق و گاز انجام می‌شود، کم شده و به تعطیلی کارخانه منجر می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه بهینه‌سازی در برق، نفت، گاز و حمل و نقل در کشور منابع خوبی در نظر گرفته شد، خاطرنشان کرد: فعالان تولید باید از این منابع استفاده مناسب داشته باشند.

کد خبر 749844

دیگر خبرها

  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • کمک های خیرین زنجانی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد ۳۸ درصد رشد یافت
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است